Actieve kortingscodes

Momenteel 2 actieve kortingscodes

Korting op de beste vakantiehuizen

Boek unieke vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, België en Spanje.

Categorie:

Tags:

Succes 100%

31 december 2018

Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief

Meld je gratis aan voor de nieuwsbrief en loop geen enkele aanbieding mis!

Categorie:

Tags:

Succes 100%

31 december 2018

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 1 verlopen kortingscode

De mooiste vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, België en Spanje

De mooiste vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, België en Spanje vind je bij Basic-Travel.

Profiteer van de vele aanbiedingen!

 

Categorie:

Tags:

Succes 100%

31 december 2017

Store RSS

Basic-Travel.com

Basic Travel Kortingscode

Basic travel vakantiehuizen, opgericht in 1991. Basic Travel is één van de bekendste aanbieders in vakantiehuizen in Frankrijk, Italië, Spanje, Nederland, België en Duitsland. Basic Travel is een site waarop je vakantie huizen kunt huren die met zorg voor je zijn uitgekozen. De gemiddelde klantenbeoordeling is maar liefst een 9.1!

Basic Travel heeft een aantal aantrekkelijke voordelen:

Zekerheid

Basic Travel is aangesloten bij de stichting Garantiefonds Reisgelden. De stichting verzekert dat de klanten van Basic Travel in geval van onvermogen hun vooruitbetaalde geld terug krijgen. Onder deze garantie vallen ook de reizen die zijn geboekt door mensen die buiten Nederland wonen. Nu extra voordeel met een basic travel kortingscode
Gemak, de site heeft een zeer uitgebreid aanbod vakantiehuizen, alle vakantiehuizen die op de site staan zijn met zorg voor u geselecteerd. In de site zit een handig zoeksysteem waardoor je erg selectief kunt zoeken aan de hand van uw persoonlijke wensen en op die manier dus het perfecte vakantiehuis kunt selecteren. Als u eenmaal een huis hebt gevonden kunt u gemakkelijk een online reserveringsformulier invullen.

Kwaliteit

Al de huizen die op de site staan zijn persoonlijk bezocht door de mensen van Basic Travel zelf. Verder is het 100% zeker dat alle huizen die de site aanbied aan de kwaliteit eisen voldoen. Al de foto’s en info over de huizen zijn ook van de mensen van Basic Travel zelf. De mensen van Basic Travel doen vrijwel doorlopende inspecties en overleg met de particulieren eigenaren om te zorgen dat al de huizen op top kwaliteit blijven. Mochten er ondanks alle overtuigende informatie alsnog twijfels zijn dan kunt u natuurlijk de recensies lezen van mensen die zelf ervaringen hebben opgedaan met Basic Travel.

Contact

Een ander groot voordeel van Basic Travel is de snelle reacties die ze geven zowel over de E-mail als over de telefoon gaat het contact makkelijk. De werknemers zijn erg enthousiast en gemotiveerd om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ze altijd bereiken via de E-mail en over de telefoon op werkdagen tussen 9.30 en 17.30. De klanten waarderen de werkwijze van Basic Travel, de persoonlijke begeleiding, service en zorg super erg!

Voordeel met een kortingscode van Basic travel

Kortom is Basic Travel een geweldig site als je van plan bent een vakantie huis te huren, of het nou gaat om een villa met jacuzzi of een appartement; Basic Travel heeft het!

Wil jij binnenkort gaan reserveren? Zoek jij nog een vakantieaanbieding? Klik op 1 van de onderstaande Basic Travel kortingscodes en ontvang geweldige kortingen!!

Je vindt deze kortingscode
Categorië: discountdude.nl/kortingscode-categorie/vakantie-reizen/
Pagina: Kortingscode
Ga naar www.basic-travel.com

http://