Actieve kortingscodes

Momenteel 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 2 verlopen kortingscodes

Oulet aanbiedingen

Ontdek alle Beter Bed outlet aanbiedingen en bestel tot 40% goedkoper.

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2017

Actuele Beterbed aanbiedingen

Check alle actuele Beter Bed aanbiedingen en afprijzingen voor hoge kortingen.

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2017

Store RSS

Beterbed.nl

Kortingscode Beterbed

Beter Bed is begin jaren 80 opgericht met de opening van twee slaapspeciaalzaken. Sinds 1996 is Beter Bed beursgenoteerd. Inmiddels is Beter Bed dé marktleider in Nederland op het gebied van slaapkamers en aanverwante artikelen. Onze succesformule kenmerkt zich door een zeer uitgebreid assortiment, hoge kwaliteit en verregaande service.

In ruim tachtig winkels verspreid over heel Nederland kunnen consumenten van jong tot oud, kiezen uit een brede en actuele collectie van slaapkamermeubelen, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen concurrerende prijzen.

Voordelen Beterbed

  • Door de grootschalige inkoop voor de vele Beter Bed winkels, profiteren onze klanten altijd van de beste prijs-kwaliteitverhouding
  • Alles wordt gratis thuisbezorgd en ook gratis gemonteerd. Alleen het assortiment onder de labels Beter Bed Basic en Flexworld zijn uitgezonderd van montageBij een groot deel van onze matrassen profiteren klanten van een uitprobeergarantie. Als blijkt dat ze niet de juiste keuze hebben gemaakt, kunnen zij hun matras binnen 90 dagen omruilen (M Line matrassen zelfs binnen honderd dagen)
  • Zeer laag retourenpercentage!
  • Volledig responsive webshop