Actieve kortingscodes

Momenteel 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 7 verlopen kortingscodes

bol.com korting: Pak tot wel 15% korting met de Retour Deals

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Shop toiletpapier met tot wel 10% korting bij bol.com

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Pak tot 50% korting op drogisterij artikelen

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Ontvang elke bol.com kortingscode via de nieuwsbrief

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Bespaar tot 25% op veel elektronica met deze bol.com korting

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Ontvang tot 60% korting met deze bol.com drogisterij aanbiedingen

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Bespaar nu tot wel 15% met de bol.com retourdeals

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2023

Store RSS

bol.com

Bol.com kortingscode

Pak nu extra bol.com korting met een bol kortingscode.

Bol.com aanbiedingen en korting

Kortingscode bol.com
Bol.com bied een aantal keer per jaar diverse kortingscodes aan op Discountdude.nl. Je krijgt met zo’n kortingscode korting op producten in een specifieke categorie. Ter voorbeeld: bij bol.com is er een actie waarmee je 10% korting krijgt op artikelen uit de categorie computer & elektronica. Ook zijn er vaak acties waarmee je veel geld kunt besparen op boeken, sieraden of huishoudelijke apparatuur. Er wordt ook vaak korting gegeven door middel van een geld bedrag zoals €5,- korting of gratis verzendkosten. De kortingscodes bij bol.com die van toepassing zijn op het hele assortiment zijn over het algemeen persoonlijk en worden direct naar jouw als klant gestuurd. Dit komt vaak doordat jij je hebt aangemeld voor een nieuwsbrief, of al eens iets bij bol.com hebt gekocht. Dit zijn unieke kortingscodes en zo’n kortingscode zal je bij Discountdude.nl niet snel vinden.

Nieuwsbrief van bol.com
Indien je unieke acties van bol.com wilt ontvangen waarin je lucratieve bol kortingen aangeboden krijgt kunt jij jezelf inschrijven voor de nieuwsbrief. Je kunt zelf kiezen waarover jij een nieuwsbrief wilt ontvangen. Wil je absoluut geen aanbieding mislopen? Schrijf je dan in voor de “ Dag Deals”. Indien je een aankoop doet bij vol.com kun je ook een gepersonaliseerde nieuwsbrief ontvangen. Deze nieuwsbrief bevat bol kortingen die specifiek op jouw wensen aansluiten. Een andere groot voordeel dat je krijgt als jij jezelf inschrijft voor de nieuwsbrief is dat je op je verjaardag €2,50 ontvangt.

70% extra korting bij bol.com
Je kunt vaak veel korting krijgen bij bol.com. Dit kan soms wel oplopen tot 70%. Er zijn namelijk altijd wel producten in de aanbieding. Deze vindt je op de website van bol.com onder een speciaal kopje met de tekst “ sale”. Hier vindt je ook de producten met cashback voordeel. Bij deze producten staat altijd zeer nauwkeurig aangegeven hoeveel je bespaart en hoeveel korting je in procenten uitgedrukt krijgt. Kopen bij bol.com is nu wel erg voordelig!

Korting met Air Miles
Je kunt bij bol.com tegenwoordig ook jouw Air Miles gebruiken om korting te ontvangen. Je kunt veel bol korting krijgen als je jouw Air Miles gebruikt. Je kunt zelf beslissen hoeveel je er inzet. Deze punten zijn over het algemeen een halve cent waard. Dit kan soms meer zijn. Het ideale aan dit concept is dat je zo altijd korting op producten kunt krijgen ook als er geen kortingscode aanwezig is.

Bulk verkoop 10-daagse
Je kunt een aantal keren per jaar een 10-daagse bulk verkoop bij bol.com vinden. Je kunt dan tot 60% bol.com korting krijgen op bijvoorbeeld speelgoed, boeken, huishoudelijke artikelen en elektronica. Voordat de actie van start gaat wordt er een folder uitgegeven waarin je een overzicht vindt van alle producten die in de aanbieding zijn. Je kunt deze Bulk 10-daagse niet missen daar deze groots wordt aangekondigd op radio en televisie en via de e-mail.

Bol.com cashback
Indien je een artikel koopt met cashback voordeel kun je veel geld besparen. Je kunt namelijk een deel van het betaalde bedrag bij producten met een cashback voordeel retour ontvangen als korting. Dit kan erg hoog oplopen bij de aankoop van duurdere producten zoals elektronica en huishoudelijke artikelen. Je kunt alleen cashback krijgen op producten die daarvoor speciaal zijn geselecteerd. Deze producten veranderen regelmatig en dit is erg handig omdat je zo altijd iets kunt vinden dat bij jou past.

Gratis bol.com app biedt ook korting
Bol.com heeft ook een app en deze is zowel beschikbaar voor iOS als Android. Dit is erg handig omdat je jouw telefoon altijd bij de hand hebt. Zo kun je jouw bestellingen en facturen overal checken. Je vindt in deze app ook een duidelijk overzicht van alle lopende bol.com acties. Nog een voordeel van de app is dat je QR-codes en barcodes kunt checken. Zo ontvang je gelijk alle informatie over een product. Zo mis je niks van de lopende bol.com acties. Daarom is het een aanrader om de app te downloaden. Bestellen bij bol.com gaat nu nog eenvoudiger!

Folder van bol.com
Elke maand geeft bol.com een folder uit. Hierin vindt je alle lopende aanbiedingen van die maand. Je kunt hier veel acties vinden en een flinke korting verwachten. Bijvoorbeeld 2+1 gratis acties. Je vindt de bol.com folder op de website van bol zelf. Het mooie aan deze folder is ook dat je gelijk op de producten kunt klikken en deze met de huidige korting kunt bestellen.

Outlet korting bij bol
Voor de allerscherpste prijzen en aanbiedingen ga je naar de bol outlet. Hier vind je verscheidene aanbiedingen met korting in alle categorieën. Houdt dit goed in de gaten want het wisselt nogal eens sterk.

Bespaar op je (studieboeken)
Studeer je? Of begin je aan een studie? Of ben je net klaar met studeren? Dan moet je echt bij bol.com zijn. Bol.com biedt jou namelijk de mogelijkheid om jouw boeken te verkopen, maar je kunt hier ook veel korting krijgen op je nieuwe studieboeken. Hierdoor kun je zelfs veel besparen op je nieuwe boeken die je bij bol.com hebt gekocht. Ook zijn hier vaak kortingscodes voor te vinden. Vooral tegen de tijd dat je gaat studeren raden wij je aan om de lopende acties goed in de gaten te houden. Een bijkomend voordeel is dat je jouw oude boeken kunt verkopen, met die opbrengst kun je weer in nieuwe boeken investeren.

Bol.com dagaanbieding
Er is elke dag wel een aanbieding te vinden bij bol.com. Dit heet de zogenaamde dagaanbieding. Hier ontvang je vaak een erg hoge korting op een product. Stel je nieuwsbrief zo in dat je elke dag een aanbieding ontvangt. Zo mis je niets.

Enorm snelle levering
Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis. Deze regel geldt op het grootste deel uit het asso