Actieve kortingscodes

Momenteel 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 3 verlopen kortingscodes

Last minute korting

Nog snel even op vakantie? Boek nu uw favoriete reis en pak de Last minute korting!

 

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2017

Profiteer van de promoties

Reserveer uw favoriete vakantiebestemming en profiteer van de vele promoties!.

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2017

Waar vier jij je kerstvakantie?

Waar vier jij je kerstvakantie?,  bij Happyhome.be profiteer je nu van scherpe prijzen.

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2017

Store RSS

Happyhome.be

kortingscode Happyhome

HappyHome.be verhuurt al sinds 1989 persoonlijke geïnspecteerde vakantiehuizen in 12 Europese landen. Alle huizen die Happy Home verhuurt zijn door onze landenspecialisten bezocht en daarna gedetailleerd beschreven. Ieder huis uit ons programma wordt regelmatig opnieuw bezocht.

Happy Home werkt rechtstreeks met verhuurders en huurders, dus zonder tussenkomst van kostenverhogende schakels. Hierdoor zijn onze contacten met de verhuurders zeer intensief, onze kennis van de woning en de omgeving gedetailleerd en onze prijzen scherp.

Op vakantie gaan in een vakantiehuis van Happy Home betekent echt kennismaken met de cultuur van uw vakantieland. Aan de kust, in de bergen, in het bos of op het platteland heeft u een ruime keuze uit talloze types vakantiehuizen. 

Van een vrijstaande villa met privé zwembad in de Provence en een groepshuis in de Ardennen, tot een chalet met uitzicht op de bergen in Oostenrijk of Zwitserland. Neemt u uw huisdier mee op vakantie? De hond is in veel vakantiehuizen welkom voor bijvoorbeeld een wandelvakantie in Duitsland of Tsjechië.

Maar ook als u op vakantie allerlei faciliteiten binnen handbereik wilt hebben omdat u met het hele gezin op vakantie gaat, dan huurt u bij Happy Home net zo gemakkelijk een bungalow op een vakantiepark.

Voordelen Happyhome

  • 27 jaar ervaring
  • Ruim 500.000 tevreden gasten
  • Klanttevredenheid 8,9
  • Lid BeCommerce