Actieve kortingscodes

Momenteel 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 8 verlopen kortingscodes

GRATIS set “Happy New Year” labels bij aankoop van een Julius-K9 tuig of naamlabel

Succes 100%

Geldig tot: 6 januari 2020

Ontvang een GRATIS set “Merry Christmas” labels bij aankoop van een Julius-K9 tuig of naamlabel

Succes 100%

Geldig tot: 25 december 2019

Gratis verzending met deze K9shop kortingscode

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Krijg 5% korting op alle Julius-K9 producten met deze K9shop kortingscode

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Ontvang tot wel 90% op veel honden artikelen | K9shop korting

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

K9shop sale: Ontvang 20% korting of meer

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Gratis verzending bij K9shop.nl

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Ontvang elke K9shop kortingscode via de nieuwsbrief

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Store RSS

K9shop

K9shop kortingscode

Pak korting op hondensportartikelen met onze K9shop kortingscode.

Kortingscode K9shop

Honden en hondensportartikelen scoor je natuurlijk het liefst met korting. Alhoewel K9shop niet veel gebruik maakt van kortingscodes, hebben zij wel vaak leuke kortingsacties. Regelmatig is er een aanbieding met 15% korting op een bepaalde categorie of een actie waarbij je tot wel 90% korting op een artikel kunt krijgen. Deze kortingen worden tijdens het afrekenen automatisch verrekend. Op deze manier kun je geld besparen zonder dat je daarvoor een K9shop kortingscode nodig hebt.

K9shop korting
K9shop biedt altijd kortingen op artikelen uit het ruime assortiment. Deze aanbiedingen staan vermeld op de homepage, maar zijn ook te vinden onder het kopje “sale”.

Gratis verzending
Bij een bestelling is verzending altijd gratis vanaf €39,-. Dit scheelt toch weel extra gesjouw met zware producten voor je hond of kat.

Gratis afhalen
Liever afhalen en geld besparen? Dat is geen enkel probleem bij deze dierenwinkel. Je kan namelijk je pakketje afhalen in de winkel in Kaatsheuvel. Zo bespaar je op de verzendkosten zonder dat je hiervoor een kortingscode nodig hebt.

Social media
Mocht je altijd op de hoogte willen blijven van de laatste aanbiedingen, acties, kortingen en kortingscodes? Dan kan je K9shop volgen op Facebook. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en hoef je zeker niets meer te missen!

Professioneel advies
Wil je graag advies van iemand met verstand van zaken? Neem dan zeker even contact op met K9shop.nl. Hier kun je met een van de deskundige aan de slag om jouw favoriete hondensportartikel te kiezen en dat helemaal gratis en voor niets.

Levertijden
Zodra je betaling door K9shop is ontvangen dan ontvang je het bestelde product uiterlijk vijf werkdagen later in huis. Je kunt de status van je bestelling volgen in je account. PostNL bezorgt de bestellingen. Het PostNL verzendnummer staat in de bestelstatus van je bestelling. Met dit nummer kun je op de site van PostNL het verzendtraject van je pakket volgen.

Retourneren
Je hebt als klant 14 dagen herroepingsrecht mits je het ontvangen product redelijkerwijs hebt behandeld. Na deze 14 dagen behoudt K9shop.nl zich het recht voor om zendingen terug te sturen. Bekijk alle voorwaarden even op de website.

Je vind een K9shop kortingscode en aanbiedingen:
Categorië: kortingscode-categorie/dieren-benodigheden/
Pagina: Kortingscode
Ga naar www.k9shop.nl