Actieve kortingscodes

Momenteel 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 2 verlopen kortingscodes

Ontvang een gratis masker sachet of korting op een salonmasker

In de maand augustus 2017 ontvang je bij bestellingen vanaf € 25 een gratis masker sachet of € 6,50 korting op één van onze salonmaskers. Bestel voor € 25, doe een masker sachet naar keuze of één van de salonmaskers in het winkelmandje.
De kortingscode is geldig voor bestellingen vanaf € 25,00 en is geldig op maskers. De aanbieding geldt van 1 tot en met 31 augustus 2017, of voor zover de voorraad strekt.

Categorie:

Succes 100%

Geldig tot: 31 augustus 2017

Geen verzendkosten bij bestelling boven de € 25,- bij Utsukusy-schoonheid.nl

Pak deze kortingscode Utsukusy-schoonheid en profiteer van geen verzendkosten bij bestelling boven de € 25,. Gratis verzending bij een bestelling boven de € 25,00 (normaal gesproken gratis verzending bij een bestelling boven de € 100).

Succes 100%

Geldig tot: 15 maart 2016

Store RSS

Utsukusy-schoonheid.nl

Kortingscode Utsukusy-schoonheid

Utsukusy betekent schoonheid, kwaliteit en zuiverheid in het Japans. Op Utsukusy-schoonheid.nl zijn de unieke salonproducten van Utsukusy beschikbaar. Eeuwenoude Oosterse schoonheidsrituelen, kruidenkunde en de modernste technieken zoals nanotechnologie worden met elkaar gecombineerd om effectieve schoonheidsproducten voor salons en particulieren te ontwerpen. De schoonheidsproducten van Utsukusy zijn zo effectief dat het resultaat na slechts één keer gebruik al zichtbaar is.

http://www.utsukusy-schoonheid.nl