Actieve kortingscodes

Momenteel 0 actieve kortingscodes

Sorry, geen kortingscodes gevonden

 

Verlopen kortingscodes

Momenteel 3 verlopen kortingscodes

10% korting op ALLES met deze Vita Sana kortingscode

Succes 100%

Geldig tot: 30 juni 2019

Vita Sana kortingscode | 10% korting op ALLES

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Gratis verzending bij Vita Sana

Geldig vanaf €50,-
Je hebt hiervoor geen Vita Sana kortingscode nodig.

Succes 100%

Geldig tot: 31 december 2019

Store RSS

Vita Sana

Vita Sana kortingscode

Bestel met extra korting met een Vita Sana kortingscode of aanbieding.

Vita Sana korting

Over Vita Sana
Vita Sana heeft een ruim en overzichtelijk assortiment van hoogwaardige kwaliteit vitaminen en supplementen die ondersteuning bieden voor de moderne man en vrouw die fit en gezond willen zijn.

Korting bij Vita Sana
Wil je vitaminen en supplementen kopen, maar er niet te veel geld aan uitgeven? Dan ben je bij Vita Sana aan het juiste adres. Niet alleen kun je gebruik maken van een Vita Sana kortingscode of aanbieding, je hebt bij alles wat je op Vitasanasupplements.com bestelt altijd een scherpe prijs.

Nieuwe producten
Het aanbod wordt voortdurend uitgebreid en de nieuwste vitaminen en supplementen worden getoond per categorie. Op deze manier loop je geen enkele kans mis om de nieuwste en beste aanbiedingen en kortingscodes in huis te halen.

Gratis verzending
Door minimaal voor €50,- te bestellen hoeven er geen verzendkosten betaald te worden. Bestel je voor minder als €50,- dan zijn de verzendkosten afhankelijk van de markt waarnaar de bestelling wordt verzonden. Bij het afrekenen worden de uiteindelijke verzendkosten aangegeven.

Retourneren
Online bestelde vitaminen en supplementen mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van reden geretourneerd worden. Met deze wetenschap is het eenvoudiger om bij enige twijfel toch te bestellen. De bestelde producten kunnen immers binnen de termijn worden teruggezonden.

Betaalmogelijkheden
Als alle producten aan het winkelmandje zijn toegevoegd en je gaat betalen, zijn er verschillende mogelijkheden om dit te doen. Je kunt online betalen met de gebruikelijke manieren betalen zoals iDeal, Visa en MasterCard.

Klantenservice
Als je vragen hebt over vitaminen, supplementen of bestellingen, kan je terecht bij de klantenservice. Je kunt je vraag stellen via het contactformulier op de website, waarna de medewerkers van Vita Sana je zo snel mogelijk verder helpen.

Wat zijn de voordelen van Vita Sana?

  • Gratis verzending vanaf €50,-
  • 100% geld terug, bezorging binnen 30 dagen
  • 24/7 support
  • Voor 11:00 besteld, morgen al in huis

Je vindt een Vita Sana kortingscode en aanbiedingen:
Categorië: kortingscode-categorie/gezondheid-en-verzorging/
Pagina: Kortingscode
Ga naar www.vitasanasupplements.com